Personvernerklæring

Publikums tillit er av største viktighet for oss, vi er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. Under forklares hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor deg som deltar på Den nasjonale konferansen for trearkitektur, har meldt seg på nyhetsbrev og andre vi samarbeider med.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er prosjektleder. Henvendelser for innsyn i, retting av eller sletting av personopplysninger kan rettes til:

Knut Werner Lindeberg Alsén
Prosjektleder
knut ( att ) trearkitektur.no

Info vi samler inn:  

Til nyhetsbrevet lagrer vi kun navn og epostadresse. Til påmelding til konferansen samler vi inne navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og navn på bedriften. Kontaktinformasjonen brukes til å sende ut relevant informasjon. 

E-post

Du kan gjerne sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold til oss per e-post. 

Nyhetsbrev

Alle som ønsker det kan melde seg på som mottaker av nyhetsbrevet vårt. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere navn og e-postadresse. Vi bruker Mailchimp som leverandør av nyhetsbrevtjenesten. Adresselistene forvaltes av oss, men deles ikke med andre. Du kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet ved å trykke på utmeldingslenken du mottar i e-posten, eller ved å kontakte oss.

Facebook, Instagram og YouTube

Vi har profil på Instagram, Facebook, YouTube og LinkedIn. Disse samler inn data om alle sine brukere for å kunne levere sine tjenester. Dataene samles inn fra brukernes enheter, blant annet inn via informasjonskapsler/cookies som lagres på brukernes datamaskin. Data fra informasjonskapslene brukes ikke av oss. Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn har egne og fullstendige retningslinjer for datalagring. 

Om brukere av disse tjenestene liker, følger eller interagerer med våre kontoer vil vi ikke bruke deres aggregerte statistikker.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler som kartlegger antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og vi bruker heller ikke denne informasjonen. 

Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler. Les gjerne mer om reglene rundt dette på nettvett.no