Takk for at du har meldt deg på nyhetsbrev vårt! 

1. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet 

Alle som ønsker det kan melde seg på som mottaker av nyhetsbrevet vårt. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse hos oss. Vi bruker Mailchimp som leverandør av nyhetsbrevtjenesten. Adresselistene deles ikke med andre. Du kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet ved å trykke på utmeldingslenke i e-posten, eller ved å kontakte oss. Knut@trearkitektur.no

2. Hvordan behandler vi informasjonen din?

Publikums tillit er av største viktighet for oss, og vi er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. I personvernerklæringen forklares hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet. 

3. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler som kartlegger antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. 

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og vi bruker ikke denne informasjonen. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler. Les gjerne mer om reglene rundt dette på nettvett.no

4. Om Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn

Vi bruker Instagram, Facebook, YouTube og LinkedIn. Disse samler inn data om alle sine brukere for å kunne levere sine tjenester. Dataene samles inn fra brukernes enheter, blant annet inn via informasjonskapsler/cookies som lagres på brukernes datamaskin. Data fra informasjonskapslene som lagres benyttes ikke av oss. 

Om brukere som liker, følger eller interagerer med disse plattformene bruker vi ikke den aggregerte statistikken fra disse.

5. Når du sender oss e-post

Du kan gjerne sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post.